עו"ד גירושין
Uncategorized

איך משווקים עורך דין גירושין בצורה נכונה?

בעידן בו אנחנו חיים, עידן של אינטרנט בכל מקום ושל תחרות עצומה בין עסקים ובעלי מקצוע, עולם השיווק והפרסום אינו פוסח על תחומים רבים אשר בעבר לא נכללו תחתיו. כך למשל, היום גם עורך דין גירושין יכול למצוא את עצמו חושב איך לקדם את עצמו מול המתחרים – כי יש לא מעט כאלה אפילו רק באזור שבו הוא פועל. אז איך באמת אפשר לקדם תחום כזה במסגרת הפיקוח שיש על עו"ד גירושין ובכלל בכל מה שקשור לפרסום? הנה מספר רעיונות שיכולים לעזור.

עו
עו"ד גירושין

שיווק נכון של עורכי דין

היום, בגלל העובדה שיש הרבה מאוד עורכי דין בכלל והרבה מאוד עורכי דין גירושין בפרט – הרי שכל עורך דין גירושין שרוצה שתהיה לו יותר עבודה – חושב על דרכים בהן הוא יוכל להגיע ליותר אנשים. מכיוון שהיום הרבה מאוד אנשים מחפשים בעלי מקצוע ואנשי שירות דרך האינטרנט, הרי שגם עורך דין גירושין רוצה להיות שם. הוא רוצה לקדם את האתר שלו בגוגל, ליצור לעצמו מודעה פרסומית שתביא ליותר פניות למשרד, לפרסם את עצמו בפייסבוק ולעשות את כל מה שעושים כל שאר העסקים והחברות, כשהם רוצים לקדם מוצרים ושירותים.

אבל, כל עורך דין גירושין ובכלל יודע, שכאשר מדובר בשיווק של תחומים כאלה צריך להיות מאוד זהיר, ולנהוג רק על פי מה שמתירים כללי הפרסומת הנוגעים לעורכי דין – היינו – לבצע "שיווק עדין". אז מה מותר ומה אסור לעשות, ואיך בכל זאת אפשר לנצל את עולם הפרסום הנרחב שפותח האינטרנט? הנה לפניכם רשימה חלקית של פעולות מותרות:

מותר

  • פתיחת דף עסקי בפייסבוק – לעורך דין מותר לפתוח דף עסקי בפייסבוק ולבצע פרסום בהתאם לכללי הפרסומת ברשת החברתית.

 

  • שליחת ניוזלטר – מותר לעורך דין דיני גירושין ובכלל לשלוח ניוזלטר ללקוחות המשרד אשר השאירו לו את כתובת המייל והסכימו לקבל פרסומים.

 

  • שליחת מכתב לאחר תקופת השעיה – עורך דין שהושעה מתפקידו באופן זמני יכול לשלוח ללקוחותיו הקודמים מכתב המציין כי הוא חזר לעסוק במקצוע.

אסור

  • הפצת סטיקרים – על עורכי דין חל איסור לפרסם את עצמם באמצעות סטיקרים (מדבקות) המודבקים על מכוניות או בכל מקום אחר.

 

  • קניית לידים – אסור לעורך דין לבצע הסכם לידים, היינו – לעבוד עם מישהו שיש לו אתר שמפנה לקוחות לאחר של עורך הדין עצמו. למעשה, אסור לעורך דין לספק שירותים משפטיים למי שהופנה אליו על ידי גורם שלישי שמרוויח מההפניות הללו.

 

  • שילוב פרטי משרד באפליקציה – אסור ליצור אפליקציה שבה מופיעים פרטי משרד עורך הדין.

יש עוד כמה כללים של מותר ואסור שחשוב לקרוא וללמוד לפני שמתחילים לעשות פרסום של עורך דין מכל תחום, ולמרות שמדובר בתחום מאוד חשוב – גם לא כאשר מדובר בעורך דין גירושין. אז אם יש לכם עסק המציע שירותי פרסום ופונה אליכם עורך דין גירושין – למדו היטב את התחום והציעו לו רק את השירותים שעולים בקנה אחד עם הכללים. בהצלחה, ושהצדק תמיד יצא לאור!

You may also like...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.